Participació al IEEExtreme 10

El passat 22 d’octubre vam participar a la competició de programació IEEExtreme (la més gran del món), que consistia en resoldre una serie de problemes programant, majoritàriament d’algorísmia, durant 24h seguides.

Ens ho vam passar molt be competint, va ser una experiència molt enriquidora. Especialment ens va agradar com el plantejament dels problemes, cap era «d’algorítmia», sinó d’un tema de la vida real que per resoldre’l era necessari aplicar un algoritme. Va sorprendre la varietat de problemes, des de algun de lògica (l’hauríem resolt en 5 min amb prolog), a coses totalment crematístiques.

Us recomanem que us animeu per l’any que ve a participar! A veure si podem forma mes equips i fer-ho mes gran!

Podeu veure els resultats de tots els participants aquí: http://sites.ieee.org/xtreme/files/2016/11/rank_by_country.pdf