Participació al IEEExtreme 8

El passat 18 d’octubre vam participar a la competicio de progamacio IEEExtreme, que consistia en resoldre una serie de problemes programant, majoritariament d’algorismia, durant 24h seguides.

Vam participari un equip de 3 persones: Arnau Prat, Lluis Mir i Eduard Sanou; i al llarg de la ompeticio vam tenir visites d’en Melvin, Jordi i Javi. Ens ho vam passar molt be competint, va ser una experiencia molt enriquidora. Us recomanem que us animeu per l’any que ve a participar! A veure si podem forma mes equips i fer-ho mes gran!

En quan als resultats, vam quedar en la posicio 262 de 1726 a nivell mundial i els segons de 29 equips a nivell nacional! Podeu veure els resultats de tots els participants aquí: http://www.ieee.org/membership_services/membership/students/competitions/xtreme/xtreme8ranking_overall.pdf